zondag 13 november 2016

Vragen stellen!



Nu ons blog een beetje invulling begint te krijgen, kunnen wij ons voorstellen dat er vragen opborrelen die je graag beantwoord ziet. 
Het kan zijn dat je vragen hebt over de geschreven stukjes, het kan ook zijn dat je vragen hebt waar nog geen stukje over is geschreven, of heb je een idee over een stukje waar je onze mening over wilt weten. 
Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen, praten wij niet na wat er in tuinboeken, tuinbladen en tuinprogramma’s wordt verkondigd . 
Als het klopt wat daarin beschreven wordt, dan geven we natuurlijk een soortgelijk antwoord, maar te vaak wordt er onzin gesproken en dingen nagezegd die in andere bladen en boeken reeds beschreven zijn en daar zit een hoop onzin tussen. 
Snoeiwonden afdekken met een wondafdekmiddel, turfmolm strooien om de bloembollen te beschermen, twee of meer rassen fruit aan één boom is makkelijk, hortensia ‘Annabelle’ moet je in de lente kort afknippen, enzovoorts, enzovoorts. 
Allemaal onzin of halve waarheden, waar we graag een eind aan willen maken.
Wil je dus onze ongezouten mening horen, stel dan gerust een vraag. 
Liever geen vraag als:
“Wat kost bij jullie de Slootkantia vulgaris”, maar vragen waarvan je denkt dat anderen ook geïnteresseerd zijn in ons antwoord. 
We zijn benieuwd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten